Witech Ethades desinfectant direct klaar

9,7555,00 Excl. BTW

Artikelnummer: 4520700 Categorie:
Productomschrijving:
Gebruiksklaar product voor het desinfecteren van kleine oppervlaktes.  Het product Ethades® is toegelaten in Nederland voor zowel handdesinfectie (PT1) als oppervlaktedesinfectie (PT2 & 4)
Toepassing:
Ethades is toegelaten als desinfectiemiddel voor het desinfecteren van kleine oppervlakken zoals keuken- en computerapparatuur, instrumenten, meubilair, sanitair, vitrines en machines. Kan toegepast worden in (sport) kantines. horeca, keukens, bakkerijen, slagerijen etc. Bestrijdt bacterien, schimmels en virussen. Nooit direct in contact brengen met levensmiddelen.
Gebruiksaanwijzing en doseringen:
Sterk verontreinigde oppervlakken en materialen vooraf grondig reinigen met Keukenreiniger en vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Het middel onverdund aanbrengen op de te desinfecteren oppervlakken en laten inwerken totdat het product verdampt is. Verbruik: 40-50 ml/ m2.
Breed toepassingsgebied
Ethades is op basis van de zuiverste ethanol (580 g/l – 73.4% v/v) en droogt streeploos op. Het product mag toegepast worden in de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, horeca, cosmetische industrie en laboratoria voor het desinfecteren van onder andere de handen, keuken- en computerapparatuur, instrumenten, meubilair, sanitair, vitrines en machines.

 

Gewicht 12 kg
Inhoud

Doos met 12 flacons van 1ltr, Flacon inhoud 1ltr