Grootkeukenboer

Grootkeuken & Koeltechniek

Voor al uw benodigheden in de professionele keuken

Sinds 1981 vanuit de service naar complete professionele keukens 42 jaar ervaring waarmee wij u graag van dienst mee willen zijn

Bij Grootkeukenboer kunt u terecht voor al uw benodigdheden op het gebied van uw professionele grootkeuken en koeltechnische apparatuur en installaties. In onze webshop kunt u allerlei producten en apparaten bestellen maar er is natuurlijk veel meer mogelijk als wat u op deze site ziet. Dus neem contact met ons op als u een specifieke vraag heeft, wij helpen u graag verder  van een eenvoudige bestelling tot complete keukens. De webshop wordt steeds bijgewerkt aan de hand van de wensen van onze klanten die met name steeds terugkerende artikelen zo eenvoudig kunnen bestellen.

De naam Grootkeukenboer

de naam grootkeukenboer is ontstaan door onze gewaardeerde klanten die deze term telkens hebben benoemd als wij weer een nieuwe keuken mochten leveren en plaatsen vanuit onze serviceorganisatie service team nederland die u op het gebied van onderhoud en service aan uw professionele grootkeuken en koeltechnische apparatuur graag verder helpen.

Contact
  • Remmerden 24, 3911 TZ RHENEN

  • verkoop@stn.witech.nl

  • +31 317619108

  • voor service en onderhoud klik hier