RemRijskast, Roll Inn,1-Deurs 60/80EN, 1250ltr, -20/+35ºC, afm; 900x1060x2290mm

14.326,00 Excl. BTW

Euroro-norm Witech Inrijd remrijskast, in- en uitwendig r.v.s. 304, finish Scotch-Brite satin. Degelijke no-nonsense constructie, inwendig voorzien van afgeronde hoeken voor gemakkelijke reiniging, hoogwaardige 80mm isolatie (43kg/m³) voor een laag energieverbruik. Voorzien van r.v.s. deur met geïntegreerde handgreep over de volledige hoogte van de deur, magneetrubbers, en zeer degelijke, nastelbare scharnieren, zelfsluitend tussen 100°. Standaard voorzien van deurslot, deurschakelaar en LED-verlichting. Automatisch be- en ontvochtigingssysteem. De kast wordt gekoeld d.m.v. een zgn. monoblock-koelunit, voorzien van heet-gasontdooiing, herverdamping van het lekwater en een afneembaar stof/vetfilter op de condensor. De kast is standaard voorzien van rechtsdraaiende deur.  Geschikt voor een 2/1GN of 60x80EN trolly met een maximale hoogte van 178cm.  Tegen meerprijs leverbaar met  USB uitleesmodule voor uitlezen HACCP gegevens (alleen af fabriek direct meebestellen is aan te bevelen)

Voorzien van een LCD kleuren Touch Screen scherm van 5″. Vanuit het hoofdscherm kunt u kiezen voor manuele bediening, automatisch, recepten en pre conditionering. Alle afzonderlijke fasen zijn individueel aan te passen tot in alle details De automatische 5 fasen zijn  perfect gevisualiseerd en individueel en intiuatief in te stellen en op te slaan in 100 geheugenplaaten.  U kunt alles voorbereiden en de volgende dag is uw deeg klaar  op de gewenste tijd en u heeft weer een paar uur slaap gewonnen. Zie de usermanual onder downloads om alle ins en outs nader te bestuderen. In de manuele stand is de kast ook als bewaarkast te gebruiken.

De luchtvochtigheid wordt in deze kast gemaakt d.m.v. een 600W boiler.

Alle remrijskasten moeten voorzien zijn van een water- toe en afvoer en een waterfiltersysteem van BWT. Informeer voor nader advies.

 

 

 

 

 

 

Artikelnummer: 81337810 Categorie:

Voor meer informatie zie onder het tabblad downloads

Genoemde prijzen zijn bruto prijzen, exclusief uw korting, exclusief BTW, exclusief transport en installatie. Voor uw netto prijs afgestemd op al uw wensen met meer- of minder prijzen klik op de blauwe balk op de artikelpagina “ Toevoegen aan prijsopgave” Vervolgens op de rode link “Prijsaanvraaglijst Versturen: Hier kunt u al uw wensen opgeven met uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Arikel: 813.37.810

 

Gewicht 150 kg
Merk

Witech

afm. uitwendig

770x820x2025) (b×d×h)

type

HK-T1250

downloads

81337810_Witech_HK-T1250_maatspecificaties

Witech_HK-RT_RollInn_remrijskasten_usermanual

Links_naar_Startset_Waterbehandeling_Witech_RemRijskasten

Witech_HK-T1250_exploded_view

Witech_HK-RT_remrijskasten_usermanual_drukformaat_grootbestand